Smrt iznad naših glava: Štedne sijalice otrovne za mozak, nervni sistem, jetru, bubrege i srce

You may also like...

8 Responses

 1. lika kaže:

  A ZAŠTO SE ONDA TO PRODAJE JA SAM TO UZEO PREDPROŠLE GODINE A TEK OD PROŠLE SE POČELO PISATI O TOME

 2. Branka kaže:

  Pa da nas bude manje….

 3. Mirjana kaže:

  Zanima me , zašto ne mogu naći u prodaji obične sijalice,…što nije apsurdno, ovo što pišete,,da su štetne,..a samo su ove živine sijalice u prodaji?????????

 4. MILAN kaže:

  AKO JE OVO ŠTO PIŠETE ZA ŠTEDLJIVE SIJALICE TAČNO, DALI POSTOJI INSTITUCIJA KOJA MOŽE-MORA- ZABRANITI PRODAJU ISTIH ,ILI JE OVO SAMO ZA UZNEMIRAVANJE I OVAKO UZNEMIRENIH I GRAĐANA.

 5. Jasna kaže:

  Istina što Branka kaže! A obične će sijalice uči u povjest,kao i normalne sviječe.Ionako nas truju sa svih strana! Tako je svejedno što če prije djelovati.Žao mi samo naše dijece,da sam prije mogla biti o svemu informirana kao danas zasigurno ih nebi imala.No vjernik sam i to me ohrabruje i ne boim se!! Puno ćemo toga još proči.Nedajte se uvlačiti u ratove,nedajte se čipirati,nedozvolimo da budu jaki koristeči nas kao balast! da bi ti izrodi ILUMINATI imali vlast nad nama,te sebi a našim patnjama osigurali sva bogatstva(nazovi tako)! Jer njih je naspram nama ,šačica,pa im u tom slučaju želim nikad da ne umru ! i svako na svom kraju svijeta,baš će im biti super!? Dok čemo mi kod našeg oca nebeskog pratiti njihovu “radost”!

 6. vesna kaže:

  Nazalost, kako rekose Jasna i Branka, sve je to smisljeno. Uradjeno sa ciljem, da smanje broj stanovnistva, ali to nije nista, sta nas jos ceka. Samo trebamo imati vijeru u Boga, da bi sve lakse prebrodili.

 7. Branislav Rajevic kaže:

  -da li su i led sijalice otrovne?

 8. Nadja Paredes kaže:

  Ljudi moji pa nemojte sve vjerovati. Toliko toga se pise, svako za sebe, neznas ko pije ni tko placa. Umrijeti moramo svi prije ili kasnije od bilo cega i vjerujte samo u boga i u sebe. Sve drugo su manipulacije i pravljenje straha. Svaki novi dan je novo porodjenje svih nas, zato uzivajte svaki novi dan od srca i sa punim plucima. Svima dobrim ljudima ovog svijeta zelim samo srecu, ljubav i mir. Sretno svima. Nadja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *