Pet razloga zbog čega je zdravo piti rakiju

You may also like...

8 Responses

 1. vladimir kaže:

  Ne zaboravite da svi zavisnici od alkohola nekad su bili umjereni konzumenti alkohola, recitemi dali je rakija prva legalna droga ili nije.

  • Istina kaže:

   Jeste, ali nisu svi umereni korisnici postali zavisnici. Nekad su sve droge bile legalne i bolje bi bilo i da danas jesu. A alkohol jeste prva droga koju je čovek koristio.

  • karlo kaže:

   Da li piše da je treba svaki dan konzumirati? Mislim slažem se da pomaže i da je žestoko alkoholno piće, ali ne moraš je svaki dan gutati. Neka odgovornost mora biti.

 2. ivica kaže:

  Apsolutno ne,ja sam cisti dokaz,redovno konzumiram alkohol vise od 40 godina i uopste nisam ovisan,sto se tice usporedbe sa drogom,mozda ako je konzument labilna osoba,,,,

 3. Magnus kaže:

  “svi” zavisnici nisu nuzno bili “umjereni” konzumenti, neki se propiju kad ih zivot savlada i idu od 0 do ovisnika u par dana. Puno je vise “umjerenih konzumenata” koji nikad nisu postali zavisnici, nego oni koji jesu. Opusteno, i samo kontrola

 4. rade sto kaže:

  45 GODINA SVAKO JUTRO POPIJEM PO JEDNU CASICU RAKIJE 0,05 I ZDRAVLJE MI JE OK U 71.

 5. Djordje kaže:

  Vladimire, ne zaboravi da svi narkomani svaki dan konzumiraju vodu… Pa mi reci da li je to slucajno…

 6. Sani kaže:

  A ovo da ne goji nije tacno – mozda rakija sama od sebe nema mnogo kalorija, ali sva ona meza koja se pojede uz nju sigurno dize holesterol i goji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *